Black Star

Black Star de geurlijn van Avril Lavigne

Black Star, een Fragrance (geurlijn) even onvoorspelbaar als de populaire Canadese rockster Avril Lavigne die het bedacht.

Avril Lavigne, rockchick uit Napanee, Ontario verkocht meer dan 30 miljoen cd’s als zangeres. Kreeg hiervoor heel veel Grammy’s en Juno’s. Naast haar vele talenten zoals acteren en zingen blijkt ze nog meer talenten te bezitten. Zo heeft ze haar eigen kledinglijn Abbey Dawn, in samenwerking met het warenhuis Kohl’s. De kledinglijn werd op 17 juli 2008 opgericht. Abbey Dawn is een samensmelting van vette rock met zachte vrouwelijkheid. De naam is afkomstig uit Lavignes jeugd, toen ze de bijnaam van haar vader kreeg.

Maar hier bleef het niet bij, want in 2009 lanceert ze haar eigen geurlijn Black Star. De Black Star is een heerlijk onderscheidende geur die de individualiteit van Avril onderstreept. De geur moedigt alle meisjes aan om hun uniekheid te omhelzen en hun eigen ster te zijn. Het parfum Black Star is een fruitig en bloemig parfum. Het is samengesteld uit roze hibiscus, zwarte pruim en donkere chocolade.
De flacon is verrassend in de kleuren zwart en roze. Deze kleurcombinatie zorgt voor mysterie en sensualiteit wat perfect bij het parfum en Avril zelf aansluit.

Promotie van Black Star door Avril Lavigne

In de Black Star geurlijn zijn meerdere items te koop. Het gehele assortiment bestaat uit: Black Star Eau de parfum 15 ml, 30 ml of 50 ml. Daarnaast is er ook nog Black Star Showergel 200 ml, Bodylotion 200 ml en Deodorant 150 ml.

Comments are closed.